2024. január 21., vasárnap

Anthony McCarten: Zéró ​protokoll

 

Kedves Olvasó!

Köszönöm szépen a 21. Század Kiadónak a lehetőséget!

Bevallom eleinte nagyon beszippantott ez a könyv. Csak úgy faltam az oldalakat. Először egy érdekes játéknak tűnt az egész, melyben óriási pénzjutalomban részesülhetnek a felek. A játék alapötlete nemes elhivatottságnak tűnik, azért, hogy a rossz fiúkat mindig el lehessen kapni. Ugyanakkor a könyv fele után elkezd az egész túl komollyá válni, a nemes cél kapzsisággá vált, a játék pedig hamar egy életet követel. Végül pedig semmi sem az lett, aminek elsőnek tűnt. Az elejét imádtam, az utolsó oldal, a lezárása nem tetszett. De! Ha lenne folytatása biztos el szeretném olvasni, főleg Erika története érdekelne. 

Az író úgy építette fel a történetet, hogy végig fenntartotta az érdeklődésemet. Izgultam a szereplőkért, csalódtam Cy-ben, és drukkoltam Kaitlyn győzedelméért. 

Ha szereted az akciódús, érdekes, elgondolkodtató könyveket, akkor csak ajánlani tudom ezt a kötetet!

Értékelésem: ✯✯✯✯

                              (4,5/5)

A könyv adatai:

Kiadó:                           21. Század Kiadó

Legutóbbi megjelenés:       2023

Oldalszám:                    320 oldal

Megvásárolható:             21. Század Kiadó

Fülszöveg:

Aki eltűnni tud, mindent tud

KÉT ÓRÁD VAN RÁ, HOGY ELTŰNJ.

EGYETLEN ESÉLYED, HOGY MEGMENEKÜLJ.

ZÉRÓ ALTERNATÍVÁD VAN.

Gondosan kiválasztottak tíz amerikait a FUSION, a mérföldkő-jelentőségű kémprogram béta-tesztelésére. Ez a program mindenkit megtalál, bárhol van is a bolygón. El lehet bújni előle harminc napon át? A nyeremény hárommillió amerikai dollár.

A tíz vállalkozó egyike egy bostoni könyvtáros, Kaitlyn Day, neki jóval több a tét, nem csak a nyeremény összege. A program fejlesztői számára, ha a FUSION nem működik, a CIA kilencven milliárd dolláros megbízása forog kockán. Amikor a visszaszámlálás a zéróhoz ér, a nyertes csak egyvalaki lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése