2022. november 17., csütörtök

BookUp Könyvesbolt élménybeszámoló

 BookUp Könyvesbolt

Kedves Olvasó!

Valószínűleg már hallottál a BookUp Könyvesboltról, de ha mégse akkor kezdésként kicsit mesélek róla. Novemberben robbant a hír, hogy a 21. Század Kiadó, a Next21 Kiadóval, a HVG Kiadóval és az Animus-Centrál Kiadóval együtt nyitottak a karácsonyi szezonra egy szépséges könyvesboltot. 

A könyvesbolt nagyon jól frekventált helyen van, a Bazilika mellett nyitotta meg kapuját. Ha éppen meglátogatnád a Vörösmarty téren felállított Adventi vásárt, akkor pár lépés alatt eljutsz könyvesboltba. 

Este érkeztem a boltba, ami rendkívül hangulatos, akárcsak a Rakpart és a környéke az esti fényárban úszva. 

     
Különleges élfestésű könyveket is megtalálod a boltban is. 


A belső dizájn hozza az Ünnepi Könyvhét és Könyvfeszt stílusát, ami nekem nagyon tetszik. Imádom a bekeretezett borítókat és akciós ajánlatokat a falakon. 


           

Harry Potter rajongókat külön polccal várja a könyvesbolt, ahogy a gasztronómia kedvelőinek is külön részlege van. Mindenki megtalálja a neki való könyveket, kedvenc műfajokat. 

A könyves csomagokat stílusos masnik díszítik, amik karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehetnek. Ezek között megtalálható férfiakat célzó kötetek, történelmi regények, magyar írók könyvei és a romantikát kedvelői is tudnak csemegézni. 

Mindezek mellett állandó 25% kedvezményt nyújt a bolt. 10.000 Ft vásárlás esetén ajándék jegyzettömböt, míg 15.000 Ft vásárlás felett ajándék vászontáskával gazdagodunk. Aranyos, saját tervezésű könyvjelzőjük azonnal levett a lábamról, valamint különleges programokkal várják az olvasókat.  

November 19-én például Budapest születésnapja alkalmából dedikálásokkal várnak minden érdeklődőt. 11 órától Hosszúlépés Budapesten és a nem rég megjelent Hosszúlépés a körúton szerzői, Koniorczyk Borbála és Merker Dávid, valamint 12 órától Kardos Szabolcs Egy város titkai című kötet írójával találkozhatok. 

Société nagytermében december 10-én egy egész napos könyvbemutató-
sorozatra várják az olvasókat, ahol olyan szerzőkkel találkozhatnak és dedikáltathatnak majd, mint Segal Viktor, Berg Judit, vagy éppen Dezső András.

Cím: BookUp Könyvesbolt, Budapest, V. Sas utca 15. (Société)

Nyitva: novemberben és decemberben, hétköznap 11-19, hétvégén 10-19 óráig.
További információk: BookUp.hu

A bolt mottója: 

"Azt a meghitt, régimódi karácsonyi élményt szeretnénk nyújtani, amit manapság már alig találunk meg az üzletekben, és ami miatt mi magunk is imádunk könyvesboltba járni.”

Nekem nagyon tetszett ez a különleges könyvesbolt. Kívánom, hogy jó forgalmuk legyen ebben a két hónapban! És bízom benne a jövőben is találkozunk. 


Köszönöm szépen a különleges ajándékokat!

Ééés képzeld el kedves Olvasó A 100 legjobb könyv 2021/22 újságot is sikerült itt beszereznem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése