2020. december 28., hétfő

2020. november

 Elle Kennedy: Off-Campus sorozat


Kedves Olvasó!

Ebben a posztban ismét több könyvről fogok véleményt írni. Az Off-Campus sorozatot már egyszer olvastam, de miután kijött a Him 2.kötete úgy éreztem, hogy ezt a sorozatot is szeretném újra olvasni. 😊Mindegyik kötetben voltak kemény részek, ugyanakkor megjelennek bennük a romantikus és erotikus jelenetek is. 

The Deal - Az üzlet

Újra olvasás után is nagyon tetszett ez a történet.❤️

Hannah talpraesett csajszi, bár a múltja nagyon durva. Garrett Graham a hoki csapat kapitánya, a macsó pasi aki után mindenki sóvárog, de senkivel sem hajlandó hosszú távú kapcsolatot teremteni. Aztán megbukik az egyik fontos vizsgán és egy korrepetáló tanárra lesz szüksége. Hannah-ban természetesen meg is találja a megfelelő személyt, ám a lány visszautasítja. Így el is indul a hajsza, hogy a srác rávegye a lányt a korrepetálásra.

Nagyon aranyos történet volt és tetszett, ahogy egy párrá váltak. Csak ajánlani tudom ezt a könyvet, könyvsorozatot! 

Értékelésem: ✯✯✯✯✯

                              (5/5)

Fülszöveg:

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.




The Mistake - A baklövés

A könyvben volt egy két furcsaság, aminél azért néztem, hogy az életben tuti nem történik ilyen, de aztán lehalkítottam a realista énemet és csak élveztem a történetet. Az első kötetben már megkedveltem Logant, ebben a részben a szerelmi élete annyira nem tetszett. A családi háttér ismét komolyra sikeredett. 

A legjobban az a rész tetszett, amikor Logan Grace listáját végig csinálta.

Értékelésem: ✯✯✯✯✯

                              (5/5)

Fülszöveg:

A ​srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!




The Score - A pont

Hihetetlen, hogy egy csajnak sikerült megkaparintania Dean Heyward-Di Laurentis-t! Tetszett, hogy végre ő is megkapja a partnerét és Allie szimpatikus belevaló csajszi. O'Shea segédedzőtől a falramásztam, de tetszett, ahogy Dean a Hurrikánokat edzette.

Volt egy jelenet, amin kiakadtam, de nem szeretnék spoilerezni. Ha azt a részt nem nézem, akkor ez a könyv is nagyon tetszett.

Értékelésem: ✯✯✯✯✯

                              (5/5)

Fülszöveg:

A ​srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz…

Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.

De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.

Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.




The Goal - A cél

Sabrina már a korábbi részekben fel-fel tűnt, mint a csaj, aki kikészíti Dean-t. Ebben a kötetben viszont végre megismerhetjük a történetét és kiderül, hogy nem is olyan szörnyű, mint ahogy előzetesen Dean lefestette. 

Tucker már a kezdetektől fogva szimpatikus volt és már nagyon vártam, hogy az ő történetét is olvashassam. Nem csalódtam, remek zárása volt ennek a sorozatnak.

Értékelésem: ✯✯✯✯✯

                              (5/5)

Fülszöveg:

A ​lány mindig eléri a célját…

A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.

De a játék egyre bonyolódik.

Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.

Vágytál már a folytatásra?

Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése