2023. február 6., hétfő

Sarah Adams: Csalóka ​szerelem

 

Kedves Olvasó!

Nagyon szépen köszönöm Finy Petrának és a Next21 Kiadónak a lehetőséget, hogy ezt a könyvet is elolvashattam. 

Ahogy a kötet hátoldalán is látható a Tiktok oldalon vált igazán híressé ez a kötet, ami miután elolvastam kicsit sem lep meg. Igazán hangulat olvasmány volt a számomra. Semmi komoly, kis romantikus szál, vicces jelenetek, humoros mondatok jellemző a könyvre. Kikapcsolt és úgy érzem erre most igazán szükségem volt. 

Két jó barát története tárul az olvasó elé, akik vonzódnak egymáshoz mégse merik meglépni az első lépést. Aztán egy bulin Bree, a főszereplőnő alkoholtól befolyásolva olyat mondd az épp nem a legmegfelelőbb személynek, ami megváltoztatja a két jó barát kapcsolatát. Nathan az NFL sztár focistája, a világ figyeli minden mozdulatát és amikor megjelenik a TMZ-ben Bree részeg riportja a média lecsap rájuk. Mindenki számára egyértelmű mennyire szeretik egymást, hamarosan érkezik is a megkeresés, hogy legyenek reklám arcok. Természetesen a főszereplők beleegyeznek az álkapcsolatba és innen indul a bonyodalom. Vajon a két jó barát mennyire tudja eljátszani a szerelmes párt és mégis megtartani barátságukat. Vagy a színlelésen túl képesek lesznek bevallani egymásnak a valódi érzelmeiket? Nos, a könyv választ ad a kérdésekre. 

Romantikus könyvek kedvelőinek kihagyhatatlan regény! Ugyanakkor, ha szeretnél kikapcsolódni, jókat nevetni akkor is tudom ezt a kötetet ajánlani!  


Értékelésem: ✯✯✯✯

                              (4,5/5)


A könyv adatai:

Kiadó:                         Next21 Kiadó

Megjelenés:                   2022

Oldalszám:                   350

Megvásárolható:           Next21 Kiadó

Fordító:                       Nagy Marietta

Borító:                        puha kötés


Fülszöveg:

Barátokból ​lett szerelmesekről szóló TikTok-szenzáció, az év romkomja

Örökre barátok maradunk?

Bree Camden titkolja, hogy reménytelenül szerelmes legjobb barátjába, Nathan Donelsonba, aki mellesleg az NFL, az észak-amerikai futball liga legendás játékosa.
De ez Bree legkisebb problémája. Egy autóbaleset következtében már soha nem lehet belőle balerina, úgyhogy táncstúdiót nyitott – és továbbra is nyitva tartaná, ha sikerül kiköhögnie a bérleti díjat.
Amikor Nathan a segítségére siet, és megvásárolja az egész épületet, Bree örülhetne, de ő még mindig nem boldog. Felhajt egy-két tequilát – jó, talán többet, mint kettő –, és legmélyebb, legsötétebb titkait elkotyogja egy TMZ riporternek.
Miután a videó virális lett, az egész világ azt hiszi, Nathan és Bree egy párt alkotnak. Ők a tökéletes pár. És Nathan sajtósának támad egy ötlete, ami Bree-nek is anyagi biztonságot jelenthet.
Mi a bökkenő? Úgy kell tenniük, mintha szerelmesek lennének egymásba. Három. Teljes. Hétig.
Most van itt a pillanat, hogy Bree végre előálljon titkolt érzelmeivel?
Lehetséges, hogy Nathan is palástolt valamit?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése