Oldalaim

Kedvenceim összesítő

Sajtó- és könyvbemutatók

Élmények

Értékelések, 2023 olvasmányaim

Értékelések, 2022 olvasmányaim

Értékelések, 2021 olvasmányaim

Értékelések, 2020 olvasmányaim

Értékelések, 2019 olvasmányaim

Értékelések, 2024 olvasmányaim

Színházi ajánló

Fényképezéseim

2020. december 27., vasárnap

2020. november

Sarina Bowen , Elle Kennedy: Him sorozat


Kedves Olvasó!

Novemberben főként könyvsorozatokat olvastam, így azokról inkább egy-egy posztban fogok írni. Így most Sarina Bowen és Elle Kennedy Him című két kötetes könyvsorozatáról tudsz lentebb olvasni. 


Him - Ez a srác

Azta! Ez a könyv második olvasás után is nagyon jó volt! Olyan aranyos volt Wes és Jamie párosa!

Nagyon tetszett a játékuk, ahogy meglepetés csomagokat küldtek egymásnak. Jól volt megírva, ahogy egymásra találtak, ahogy kezdetben a barátságukat felélesztették, majd elmélyítették.
A vicces és romantikus jelenetek miatt hamar a szívébe tudja zárni az olvasó a szereplőket. Olvastatja magát, elég gyorsan lehet vele haladni.

Mellékszereplők közül Jamie családját nagyon megkedveltem, szerintem nagyon jól álltak hozzá az új helyzetekhez, ahogy Pat edző is.
Természetesen a könyvben nem mindenki fogadja el a fiúkat és emiatt volt pár keményebb jelenet is.
Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki nem ódzkodik az MM, LMBTQ, erotikus könyvektől.

Értékelésem: ✯✯✯✯✯

                              (5/5)

Idézetek: 

"Ahogy meglátom őt a tömegben állva, mintha kisütött volna a nap."

"A kérdések úgy záporoznak felém, mint a hokikorongok.
– Jamester megmutatta már a házat?
Igen.
– Anya mutatta már a képet, amin Jamie halloweenkor padlizsánnak öltözött?
Nem, de mindjárt megkérem.
– A gólok után kapsz bónuszpénzt?
Öhm…
– Szerelmes vagy a kisöcsémbe?"

"– Dögös vagy az öltönyömben.
– Te meg mindenben az vagy."

"A világon semmi sem lehet olyan gyönyörű, mint a férfi, aki az imént vallott szerelmet nekem, az emberi roncsnak."

"– A tudomány kimutatta, hogy sorsdöntő kérdések meghozatalához elengedhetetlen a jégkása fogyasztása.
– Haver, nem kéne folyton a „tudományra” hivatkoznod."

"Jamie karja átölel, és ez olyan, mintha hazataláltam volna."

Fülszöveg:

Ők ​ketten nem egy csapatban játszanak. Vagy mégis?

Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Oké, tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján tényleg furán alakultak köztük a dolgok. Csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg.

Ryan Wesley már nagyon megbánta, hogy annak idején belerángatta a nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy az egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha.

Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat, együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sok mindenre rá kell jönnie a régi barátjával kapcsolatban… és magával kapcsolatban is.


Us - Mi

Ahogy az első kötet, úgy ez a kötet is elnyerte a tetszésemet. Ebben a részben Wes már a profik között hokizik, míg Jamie edző lett. De hiába a jó munkahelyek a szerelmüket mégsem merik felvállalni a média visszhangja, a csapattársak, az edzők reakciója miatt. Az otthonuk jelenti a védőburkot, ahol saját maguk lehetnek,  egészen addig amíg Wes egyik csapattársa a szomszédba költözik. 

Bevallom eleinte tartottam Blake-től, de aztán a könyv közepe felé már elkezdtem megkedvelni. És az egész könyvet végig nevettem a birkafóbiás megszólalásain. Remélem hamarosan megjelenik magyarul a saját könyve.

Közben viszont nyomasztó volt olvasni Jamie betegségét, ahogy ő megélte, mi közben Wes mindent megtesz érte és közben még a világ ellen is harcol.
Nagyon tetszett, ahogy Jamie anyukája beszélt Wesszel, ahogy a csapattársai reagáltak a fiúk kapcsolatára.
Remélem hamarosan az Epic könyvet is olvashatjuk magyarul, ahol még egy kicsit Wesmie-é a főszerep.

Értékelésem: ✯✯✯✯✯

                              (5/5)

Idézetek: 



"Pedig én vagyok az. Mi vagyunk. És ez így tökéletes."

"Kell nekem ez a nevetés és ez a férfi. Bárhová megy is, én követem. Mert ő minden áldozatot megér."

"– Imádom ezt a szakállt – suttogja.
– Én meg téged imádlak – suttogom vissza."

"– Mi újság a világban? – mutatok az összegöngyölt napilapra a kezében.
– A szokásos baromság. A politikusok seggfejek, az emberek ölik egymást."

"Ahogy Ryan Wesley iránt érzek, az valami olyasmi… amit idáig csak a filmekben láttam. Ő a másik felem, akivel milliónyi módon kiegészítjük egymást."

Fülszöveg:

Vajon ​a kedvenc hokisaid veretlenül zárják az első közös szezonjukat?

Az NHL-ben töltött első öt hónap igazi sikersorozat Ryan Wesley-nek. Sosem volt még ilyen boldog: nappal a profik közt játszik, esténként pedig a szerelme várja otthon – Jamie Canning, a gyerekkori legjobb barát, aki ma már a párja. Csak egy dolog árnyékolja be az idillt: élete legfontosabb kapcsolatát titokban kell tartania, máskülönben a médiafelhajtás könnyen derékba törheti a sportolói karrierjét.

Jamie tiszta szívből szereti West, de gyűlöli a bujkálást. Nem ilyen életet képzelt el magának, és az állandó titkolózás kezdi megbosszulni magát. Új munkája sem éppen úgy alakul, ahogy remélte, de tudja, hogy Wesszel az oldalán képes lesz túllendülni a nehézségeken. Szerencsére ott van nekik a lakás, ahol zavartalanul együtt lehetnek.

Vagy mégsem? Amikor Wes legkotnyelesebb csapattársa beköltözik az emeletre, félő, hogy a gondosan felépített hazugságváruk bármelyik percben összeomolhat. Vajon Wes és Jamie nagypályás kapcsolati rutinja képes megbirkózni a külvilág fenyegetéseivel?

Figyelmeztetés: a könyvben szerepelnek szexjelenetek, egy vibráló fotel, távszex, és kiderül, hogy a hokijátékosok a zöld összes árnyalatában dögösek.